Mik­robla­ding - kulmien 3D pig­men­toin­ti

Täy­del­li­ses­ti muo­toil­lut luon­nol­li­set kulmat mik­robla­ding –me­ne­tel­mäl­lä.

Miksi mik­robla­ding-kulmat?

Asiakkaat valitsevat mikrobladingin useasta syystä. Asiakkaalla voi olla  vahingoittuneet kulmat tai sairauden takia hän on menettänyt  kulmakarvansa, ja tämän vuoksi mikroblade 3D kulmien pigmentointi on  paras tapa saada luonnolliset kulmat. Tärkeä syy on myös helppous - on  helppoa kun halutessasi voit olla meikkaamatta kulmiasi ja ne näyttävät  silti aina hyvältä. Kuitenkin yleisin syy on se, että mikroblading tekee  kulmistasi viehättävät ja puoleensavetävät.

Yk­si­löl­li­set kulmat juuri sinun kas­voil­le­si

Mikroblading-pigmentoinnissa mitataan täydellisen muotoiset ja kokoiset  kulmat juuri oikeaan kohtaan sinun kasvonpiirteitäsi ajatellen.  Täydellisen muotoiset kulmat eivät pelkästään näytä hyvältä, vaan ne  myös muuttavat kasvojen koko ilmettä.

Luon­nol­li­set kulmat

Mikroblading-kestopigmentoidut kulmat ovat hyvin luonnollisen ja aidon  näköiset. Tämä saavutetaan piirtämällä erittäin tarkkoja ja ohuita  viivoja, jotka tuovat kulmasi esiin luonnollisesti. Jokainen ”karva”  siis piirretään erikseen. Käyttämäni pigmentit ovat 100% luonnollisia  eivätkä ne ole haitallisia iholle.

Kestävä, mutta ei pysyvä lop­pu­tu­los

Mikroblading ei ole pysyvä pigmentointi. Mikroblading-pigmentoinnissa  väripigmentti laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen  väliin, hieman kuten tatuoinnissa, mutta tulos ei ole pysyvä. Pigmentti  häviää ihosta parin vuoden kuluessa. Jos tulosta halutaan ylläpitää,  tehdään kulmiin uusi vahvistus noin vuoden sisällä ensilaitosta.

Terveys

Mikrobladekulmat ovat selkeästi terveellisempiä kuin pysyvästi tatuoidut  kulmat. Mikrobladingin jälkihoito on paljon yksinkertaisempaa ja sitä  tarvitaan vähemmän verrattuna tatuoituihin kulmiin, jolloin ärsytys  kulmien alueella jää myös huomattavasti pienemmäksi ja riskit  minkäänlaiseen vahinkoon ovat pienet. Lisäksi iho ei vahingoitu, koska  väri laitetaan vain ihon pintakerrokseen, eikä syvälle ihoon.

Mic­robla­ding + vahvistus

Mikroblading-pigmentoinnin hinta sisältää ensimmäisen käyntikerran  lisäksi vahvistus-hoidon, jossa kulmat vahvistetaan lopulliseen  ulkoasuunsa. Vahvistus tehdään noin 4-6 viikon kuluttua ensimmäisestä  pig­men­toin­ti­ker­ras­ta. Mikroblading voi olla herkimmille kivulias, mutta  ei satu kuten tatuointi, ja toimenpiteessä käytetään puudutetta.

Toi­men­pi­tees­sä

Mikrobladingiin varataan aikaa noin kaksi tuntia, jos käsittely tehdään  ensimmäisen kerran. Vahvistus-käyntiin riittää ylensä lyhyempi aika.  Varattu aika pitää sisällään valmistelut, kulmien mittaamisen ja  suunnittelun sekä itse mikrobladingin.  Toimenpiteessä mitataan kulmille  ”sabluuna” yksilöllisesti jokaisen oman luuston mukaan ja katsotaan  yhdessä asiakkaan kanssa millaiset kulmat tehdään. Myös käytettävä  pigmenttisävy valitaan asiakkaan toiveiden ja omien värien mukaan.

Val­mis­tau­tu­mi­nen ja jäl­ki­hoi­to

Asiakkaan ei tarvitse erikoisemmin valmistautua toimenpiteeseen,  mutta seuraavat asiat kannattaa ottaa huomioon suunnitellaksesi  ajankäyttöä lähipäivinä toimenpiteen jälkeen:

Ihon reagointi ja paraneminen on yksilöllistä. Välittömästi  toimenpiteen jälkeen kulmat saattavat punottaa ja olla turvoksissa, ja  parantuessa ihosta saattaa hilseillä kuollutta solukkoa pois. Tärkeintä  jälkihoitoa on pitää iho kuivana ja puhtaana ja suojata iho auringolta,  erityisesti ensimmäiset 72 tuntia toimenpiteen jälkeen. Jälkihoito on  yksinkertaista ja saat siihen tarkat ohjeet.

Lisää kuvia Marian tekemistä kulmista löytyy Ins­ta­gra­mis­ta.

IhanaIlmatar_mikroblading5-me.jpg
IhanaIlmatar_mikroblading6-me.jpg
IhanaIlmatar_mikroblading4-me.jpg
IhanaIlmatar_mikroblading1-me.jpg
IhanaIlmatar_mikroblading3-me.jpg
IhanaIlmatar_mikroblading2-me.jpg

Ihana Ilmatar

Mechelininkatu 19 

Helsinki, Töölö

Ajan­va­raus

Nettiajanvaraus TIMMA

Pe­ruu­tuk­set

Puhelin: 040 742 5309

Sähköposti: maria(at)ihanailmatar.fi.