Kar­van­pois­to so­ke­roin­nil­la

Parasta so­ke­roin­nis­sa on se tunne, miltä iho tuntuu jäl­keen­päin. Se on us­ko­mat­to­man sileä ja pehmeä - vielä pitkään so­ke­roin­nin jäl­keen­kin.

Sokerointi on kar­van­pois­to­me­ne­tel­mä, jossa ihokarvoja poistetaan sokerimassan avulla samankaltaisesti kuin vahalla. Sillä voidaan poistaa ihokarvoja lähes mistä tahansa. Sokerointi on myös erittäin hygieenistä. Sokerointi sopii kaikille.


Sokerointiväli on karvan kasvunopeudesta riippuen n. 4-6 viikkoa. Sokerointi ei ole kivutonta, mutta säännöllinen karvanpoisto ohentaa ja harventaa ihokarvoja sen verran, että ajan myötä kivun tunne pienenee huomattavasti. 

alexandria_kuva-me.jpg

So­ke­roin­ti ver­rat­tu­na va­hauk­seen

Vahaukseen nähden sokerin etuna on vesiliukoisuus sekä se, että sillä voidaan poistaa lyhyempiä karvoja kuin vahauksella. Sokeri tarttuu ainoastaan itse karvaan ja kuolleeseen ihosolukkoon, jolloin iho ei ärsyynny toimenpiteestä. Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa alle 2 mm pitkää.


Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan. Näin karvat eivät katkeile, kuten joskus vahauksessa ja iho pysyy karvattomana pidempään. Tämä ja sokeroinnin ihoa kuoriva vaikutus myös ehkäisee kar­va­tu­pen­tu­leh­duk­sia. koska karvat eivät katkeile vaan lähtevät kokonaan, sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.


Sokeri ei ole kuumaa, se ei polta eikä aiheuta arpia. Sokeri on 100 % luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimillä. Sokerointimassa ei sisällä yleisesti allergisoivia  aineita ja se on hyvin siedetty. Se sopii myös kuivaihoisille, ja sen  on kerrottu olevan kivuttomampaa kuin vahauksen. Sokerointi on myös mitä  parhain var­ta­lon­kuo­rin­ta­me­ne­tel­mä.

IhanaIlmatar_brasilialainen_sokeroinit_hellavaraisesti_ja_ammattitaidolla-me.jpg

Bra­si­lia­lai­nen so­ke­roin­ti

Brasilialainen sokerointi tarkoittaa intiimialueiden sokerointia. Brassissa sokeroidaan joko ns. ”kaikki” (häpykumpu, nivuset, häpyhuulet ja pakaravako) tai voidaan jättää pieni alue sokeroimatta esim. häpykummulle. Sokerointi tapahtuu selin- ja kylkimakuulla jalat koukistettuina eri asennoissa. Oman ja tekijän mukavuuden vuoksi  olisi hyvä käydä alapesulla ennen toimenpidettä tai halutessaan voi  käyttää myös hoitolamme wc:ssä olevia in­tii­mi­kos­teus­pyyh­kei­tä.


Moni epäröi brassiin tuloa mahdollisen kivun takia. Suurin osa asiakkaista kertoo kuitenkin, että kipu oli lievempää kuin oli pelännyt ja että sokeroinnin edut varsinkin  bikinialueella (ei punaisia pilkkuja, ei kutiavaa sänkeä, ei ärsytystä)  ovatniin suuret, että kivun kerran kuussa kestää.

Ennen ja jälkeen so­ke­roin­nin

Karva tulisi olla ainakin 2-3mm pitkää  poistoon tullessa, jotta karva tarttuu hyvin sokerimassaan. Silti ei  kannata kasvattaa karvaa kovin pitkäksi (yli 3 cm), sillä pitkä karva  saattaa tukistaa hieman levitettäessä sokerimassaa vastakarvaan.  Tarvittaessa karvaa voi leikata lyhyemmäksi itse tai se voidaan tehdä  hoitolassa. Iho kannattaa kuoria muutama päivä ennen sokerointia. Iho ei  saa olla rikki, vaan sen tulee olla terve.


Sokeroinnin jälkeen  ihoa ei saa kuoria muutamaan päivään. Saunaa ja hikiliikuntaa tulee  välttää 24 tuntia. Myös aurinko, solarium ja itseruskettavat tuotteet  tulee unohtaa vuorokaudeksi. Ehkäistäksesi mahdolliset sisään kasvavat  karvat, kuori ja kosteuta ihoa säännöllisesti seuraavaan sokerointiin  saakka.

Alexandria_logo_2-me.jpg

Ihana Ilmatar

Mechelininkatu 19 

Helsinki, Töölö

Ajan­va­raus

Nettiajanvaraus TIMMA

Pe­ruu­tuk­set

Puhelin: 040 742 5309

Sähköposti: maria(at)ihanailmatar.fi.